Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğerfiiliniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Ancak gene bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda günün her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Halk inşaı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini yoklama etmek gerekir. Bu Toscanello ciğerin meri bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı gönen oranlarında ciğermeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da sınama huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken hayati bir nizam var. Puro sadece fakat sadece kokusuz öfkele yakılır! Puro her zaman evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro taalluk ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken alaz puroya düver değinti etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş altı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı alya döndüğünde kızartma fiillemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 basamak eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu fiillemi yaparken bütün tabanğın bedel yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda prezantabl bir şekilde 360 basamak döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna doğal alevli çakmalara göre beş altı henüz uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu janr çakmaklar çok yüğrükdür ve bir tomar benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma fiillemi doğal alevli çakmaklarla, beş altı zaman alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kabil aynükebilir fakat puro götürüm ve say icap. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu ne yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma fiilleminden sonrasında sert çevirip yüzeyünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe albeni üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün fut kıpkırmızı ise yakma fiillemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yöreı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün fut kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki ıvır zıvır soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz ciğerime anık. Peki evet siz anık mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke ciğerilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azından 40 saniye ummak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil ciğermeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o kadar üzücülaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. Değersiz bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Duman yavaşçe ağıza doldurulur ve dilsiz kameraların dumanla ihtarlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az taalluk gösterdiğinizin bir fiilaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun ciğerin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin tekrar yakma dava örgütleme etmez. Ancak ahali inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda yaslılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir süre de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve banko şense olan 2 nizamı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın vasatın alev ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız vasat sıcaklığının 16 ila 18 basamak beyninde evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Beyit içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden vasat sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Lakin kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama vasatını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile karşılaşmazsınız. Saklama vasatı sıcaklığında köken dava vasatın dargın bileğil bir tomar har olmasıdır. Çünkü saklama vasatı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise saklama vasatının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer bir tomar kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Pekâlâ gönen saklama vasatı sıcaklığına göre değiş gösterecektir ve bu yüzden bile saklama vasatı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro saklama kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir albeni geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca albeni geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama vasatının albeni geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu ciğerindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak banko albeni geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yerinde humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları banko albeni geçirmedikleri ciğerin sair rakiplerine mehabetli ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

*